Tjøme godkjent som trafikksikker kommune

trafikksikker kommune.jpg - Klikk for stort bilde

I trafikksikkerhetsarbeidet i kommunen har flere virksomheter vært involvert i arbeidet for å forebygge og redusere trafikkulykker. Arbeidet er forankret i politisk og administrativ ledelse. Trafikksikker kommune bygger på en godkjenningsordning. Å bli godkjent som trafikksikker kommune er et kvalitetsstempel for godt, målbevisst og helhetlig arbeid med trafikksikkerhet.

7.desember ble Tjøme godkjent som trafikksikker kommune – i et godkjenningsmøte mellom kommunen og Trygg Trafikk.

Unni Knutli fra Trygg Trafikk sentralt, og ordfører Bente Bjerke.JPG - Klikk for stort bildeUnni Knutli fra Trygg Trafikk sentralt, og ordfører Bente Bjerke.JPG

Mette Magnussen Trygg Trafikk Vestfold og Lisbeth Olsen, folkehelse - Klikk for stort bildeMette Magnussen Trygg Trafikk Vestfold og Lisbeth Olsen, folkehelse

Sist endret 07.12.2017